Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Τζεμπούρ, Ντεσπότοβιτς και… βλέπουμε!!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Τζεμπούρ για την ΑΕΚ, η οποία έχει μιλήσει ήδη και με τον Σέρβο φορ της Λόκερεν. Πάντα στα υπ’ όψιν ο Κάλβο.

Τζεμπούρ, Ντεσπότοβιτς και… βλέπουμε
Αντίστροφα μετρούν πλέον στην ΑΕΚ για την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ, αφού ο Στίουαρτ Πιρς τόνισε ότι δεν υπολογίζει τον Γαλλοαλγερινό φορ και εκείνο που απομένει είναι να πάρει το έγγραφο που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει ρήτρα ανάμεσα στην Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό – εκτός από την επισημοποίηση ότι μένει ελεύθερος.

Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο «κόλλημα», ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα έρθει ο ίδιος σε επαφή με τον «τρομοκράτη» για να ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχει επιτευχθεί προ καιρού.

Για παν ενδεχόμενο, όμως, στην «Ένωση» και συγκεκριμένα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών στη σχετική λίστα.

Την ίδια ώρα, ο νέος τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρονται να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Τζόρτζε Ντεσπότοβιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Λόκερεν.

Στον «Δικέφαλο» αναζητούν τους λόγους για τους οποίους δεν… έπιασε στον βελγικό σύλλογο, αφού όλοι στη Σερβία εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την αξία του 22χρονου φορ.

Από εκεί και πέρα, οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον νεαρό άσο και θεωρείται απίθανο να προχωρήσει το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Εν τω μεταξύ, σύντομα ο Κάρλος Κάλβο θα αποφασίσει για το μέλλον του, αφού ο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του μάνατζερ του Ισπανού εξτρέμ με τον Μιλοβάνοβιτς, αφού πρόθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην «Ένωση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: