Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις με «Κάρα»

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν άμεσα για την επιστροφή του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Αισιοδοξία για Αμπέντ.

Εξελίξεις με «Κάρα»
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα στον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να υπάρξει η συνάντηση του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Καραγκούνη για να επιστρέψει στον σύλλογο της καρδιάς του.

Η αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, κάτι που σηματοδοτεί εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο «τυπάρας» έχει ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ για να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Πρόθεση του 37χρονου άσου είναι να επιστρέψει στους «πράσινους» και να κλείσει σε αυτούς την καριέρα του, με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει και εκείνος για διάφορους λόγους την επιστροφή του αρχηγού της «γαλανόλευκης» στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μην τα βρουν οι δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα, η Νιούκαστλ έχει πάρει… παράταση για να αποφασίσει τι θα κάνει με το θέμα του Μεχντί Αμπέντ, με τα δεδομένα να είναι συγκεκριμένα: ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη εκ νέου δανεικό ή να τον αποκτήσει και ο βρετανικός σύλλογος να έχει ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα γίνει τελικά δικός τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: