Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Παπαδόπουλος: «Η NOVA στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό»

Όπως κάνει τα τελευταία 20 χρόνια έτσι και φέτος, η NOVA θα είναι στο πλευρό του ελληνικού αθλητισμού αλλά και της Σούπερ Λίγκας, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Η NOVA στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό»
Τα τελευταία 20 χρόνια η NOVA είναι δίπλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά στηρίζει τον αθλητισμό της χώρας, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Forthnet, Πάνος Παπαδόπουλος:

«Με αφορμή τη σημερινή βραδιά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Μώραλη για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε τα δύο τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την προσπάθεια που κατέβαλε ο Γιάννης, όλο αυτό το χρόνο. Επίσης, θα ήθελα να πως συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση των Αγραφιώτη και Σωπήλη στη Σούπερ Λίγκα. Όλοι ευχόμαστε σε ένα καλύτερο κα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο και απλό αυτό. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να αναλογίζεται τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει, προς ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Φέτος η NOVA συμπληρώνει 20 χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αποτελούμε το σημαντικότερο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα κομμάτι της επιτυχίας της Εθνικής ομάδας, στα γήπεδα της Βραζιλίας, νιώθουμε ότι είναι και δικό μας.

Στηρίξαμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και όλη τη βιομηχανία του ποδοσφαίρου και με αυτή τη στρατηγική επιστρέφουμε πολλαπλάσιους πόρους στην ελληνική κοινωνία και στον αθλητισμό. Στηρίζουμε και το βόλεϊ και από πέρυσι και το μπάσκετ. Ετοιμάζουμε εκπλήξεις ενόψει της νέας σεζόν. Θα ήθελα να πω πως την ίδια προσπάθεια θα καταβάλουμε και τη νέα σεζόν. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά αυτό που πρέπει να υπάρχει είναι ο στόχος για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο και πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία σε όλους, για ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: