Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ολοταχώς για διαγραφή Σκόρδας-Ματθαίου!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα, η Κοινωνία Μελών Άρη, καταδίκασε με καυστικό τρόπο τον προπηλακισμό του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής του φορέα, Σταύρου Ιωάννου και κάλεσε σε απολογία τους Λάμπρο Σκόρδα και Νικήτα Ματθαίου. Ο λόγος; Τα συγκεκριμένα αιτήματα που έχουν κατατεθεί από μέλη του φορέα και εισηγούνται την άμεση διαγραφή και των δύο μελών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στο μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Σταύρο Ιωάννου ο οποίος δέχτηκε προπηλακισμό στην χθεσινή Γενική Συνέλευση των μετόχων. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν το τέλμα και το ψυχολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει πρώην παράγοντες, οι οποίοι οδήγησαν την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ για δεύτερη φορά στη Β΄εθνική κατηγορία. Το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. αποφάσισε να καλέσει τα μέλη Σκόρδα Χαράλαμπο Α.Μ. 01 και Ματθαίου Νικήτα Α.Μ. 2833 σε απολογία βάσει του άρθρου 7 παρ. 5 του καταστατικού, την Πέμπτη 03/07/2014 και ώρα 18:00.

ΥΓ. Αρειανός να καταγγέλει ότι δέχθηκε επίθεση από Αρειανό αποτελεί για την Κοινωνία Μελών Άρη κόκκινη γραμμή. Αρκετά με τα ραδιόφωνα και τις παρατάξεις του καθενός.
Για όσους δε, σε διαύλους της πόλης λένε ότι η Κ.Μ.Α. δεν υφίσταται, υπάρχει καταστατική απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: