Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Τυχερή η Ξάνθη που έχει τον Πανόπουλο»

Την πεποίθηση πως η φετινή πορεία της SKODA Ξάνθης θα είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με την περσινή, εξέφρασε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης.

«Τυχερή η Ξάνθη που έχει τον Πανόπουλο»
Η SKODA Ξάνθη άφησε πίσω της την κακή χρονιά και ατενίζει με αισιοδοξία την επόμενη, όπως δήλωσε ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Ο αντιπρόεδρος της ακριτικής ΠΑΕ έκανε έκκληση στον κόσμο να πηγαίνει στο γήπεδο, λέγοντας πως ο σύλλογος είναι τυχερός που έχει ιδιοκτήτη τον Χρήστο Πανόπουλο.

«Φέτος κάτι δεν πήγε καλά. Όμως, η αξία της ομάδας φάνηκε στο μπαράζ. Θέλω να πω πως η πόλη και ο κόσμος είναι τυχεροί που ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Χρήστος Πανόπουλος. Να μην ανησυχεί ο κόσμος. Αυτό που θέλω να του πω είναι να έρθει στο γήπεδο. Φέτος θα πάμε καλά. Περάσαμε μία δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά φέτος», δήλωσε αρχικά στη NOVA ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, όπου στη συνέχεια μίλησε για τις επιτυχίες της ομάδας των υποδομών:

«Εκεί υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο. Πολλοί ειδικοί και προπονητές. Δεν είναι τυχαία η πρόοδος στις υποδομές. Σε κάθε τομέα υπάρχει άνθρωπος που έχει τις αρμοδιότητές του, υπό την εποπτεία φυσικά του Χρήστου Πανόπουλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: