Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ανδριανός: «Να λυθούν τα προβλήματα»

Να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ευχήθηκε ο Γιάννης Ανδριανός. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια και για την Εθνική ομάδα.

Ανδριανός: «Να λυθούν τα προβλήματα»
Με την ευχή να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε την ομιλία του Γιάννης Ανδριανός, στο πλαίσιο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2014-15. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού στάθηκε επίσης και στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως οι διεθνείς μας έκαναν περήφανους με την πορεία τους στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά:

«Είναι μια ευχάριστη σύμπτωση πως η κλήρωση για το επόμενο πρωτάθλημα γίνεται την μέρα που υποδεχτήκαμε την Εθνική μας από την Βραζιλία που μας γέμισε χαρά και μας έκανε περήφανους. Μέχρι τέλος του καλοκαιριού θα δοθεί προς διαβούλευση ο νέος αθλητικός νόμος και βεβαίως ισχύει ακόμα η πρόταση που είχα κάνει σε όλους τους φορείς για συνεργασία ώστε να λυθούν τα προβλήματα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και θέλω να συγχαρώ τον νέο πρόεδρο και εύχομαι να συνεργαστούμε πολύ καλά όπως με τον προηγούμενο πρόεδρο και νυν δήμαρχο κ. Μώραλη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: