Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Σωπήλης: «Ξεκινά έναν νέο αύριο»

Ενωμένες μπορούν να πετύχουν πολλά οι ομάδες της Superleague, όπως είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Στράτος Σωπήλης.

Σωπήλης: «Ξεκινά έναν νέο αύριο»
Ένα νέο αύριο ξεκινάει στη Superleague, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού, και νέου αναπληρωτή προέδρου της Λίγκας, Στράτου Σωπήλη. Επιπλέον, ανέφερε πως θα γίνει προσπάθεια για να επανέλθει η παιδεία, ενώ για τους «πράσινους» σχολίασε ότι θα ακολουθηθεί το ίδιο τρόπος λειτουργίας με πέρυσι.

«Ξεκινά ένα καινούριο αύριο, αποδεικνύουμε πως όλοι μαζί μπορούμε πολλά. Δεν μου αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, να επαναφέρουμε την παιδεία που έχουμε χάσει στην χώρα μας. Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα. Ο πολιτισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα», ανέφερε και στη συνέχεια μίλησε για τον Παναθηναϊκό.

«Ακολουθούμαι το ίδιο πετυχημένο σενάριο με πέρσι. Με αυτή την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια σε όλους από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο στο τεχνικό τιμ. Το ίδιο θα ακολουθήσουμε και φέτος, γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: