Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Πουλινάκης: «Να προστατευτεί ο Γκατούζο»

Τη στήριξη του κόσμου στον Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Πουλινάκης: «Να προστατευτεί ο Γκατούζο»
Η πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο, με τον πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, να ζητά την προστασία και τη στήριξη του Ιταλού προπονητή.

«Τα προγράμματα κρίνονται στο τέλος. Να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, δύναμη, πίστη και το κυριότερο να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο, γιατί το αξίζει», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης και πρόσθεσε:

«Φέτος μακάρι να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο με το περσινό. Να έχουμε μία ομάδα με αξιοπρέπεια που παλεύει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος πιστεύω πως θα είναι και φέτος κοντά μας. Και αυτός εκτιμά την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνουμε στο ΔΣ της ΠΑΕ. Να έχουμε την υγειά μας και νομίζω ότι θα πάμε καλά».

Τέλος, για την πρόσληψη του Τζενάρο Γκατούζο: «Είναι μία επιτυχία. Όμως, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, όπου στο πρώτο στραβό κατηγορούμε ή στο πρώτο καλό πανηγυρίζουμε, θα πρέπει να προστατευτεί και να μη μάθει τα κακά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ θα τον προφυλάξω, γιατί είναι μεγάλη μας τιμή. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές και έχει θέληση και πίστη σε αυτό που θέλει να κάνει. Έχει όρεξη και δεν τον φοβάμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: