Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ημέρα εξετάσεων…!!

Η Τρίτη ήταν η μέρα που έγιναν οι εξετάσεις των παικτών του Παναιτωλικού στο EMILEON, υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου και του γυμναστή των Αγρινιτωτών.

Ημέρα εξετάσεων…
«Στόχος είναι να δούμε και να αξιολογήσουμε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος της μεταβατικής περιόδου. Τα αποτελέσματα θα μας δώσουν όλα τα δεδομένα που χρειαζόμαστε για να εκπονήσουμε προπονητικά προγράμματα για τη βελτίωση της αερόβιας και αναερόβιας ικανότητας.

Μετά το τέλος της προετοιμασίας, θα ακολουθήσει το δεύτερο συγκριτικό τεστ για να δούμε τη βελτίωση που έχει επέλθει σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης. Το σύνολο των μετρήσεων θα είναι τρία σε όλη τη χρονιά για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικής απόδοσης, αποφεύγοντας συχνές διακυμάνσεις στην απόδοσή μας», τόνισε ο Παύλος Γκότσης.

Στις σχετικές εξετάσεις υποβλήθηκαν και οι Γοδόι, Μαρτίνες, που επέστρεψαν το μεσημέρι από την Αργεντινή. Την Τετάρτη θα εξεταστεί ο Ράφαελ, που φτάνει τα ξημερώματα στο Αγρίνιο.

Την ίδια μέρα, επιστρέφουν οι διπλές προπονήσεις, στις 08.00 και στις 19:00 στο EMILEON. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: