Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κύργιος: «Με νευρίασε η… μητέρα μου και νίκησα»

Τον τρόπο με τον οποίο επικράτησε του Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά και ένα σχόλιο της μητέρας του που τον νευρίασε ανέφερε ο Νικ Κύργιος στις δηλώσεις του μετά την είσοδό του στα προημιτελικά του Wimbledon.

Κύργιος: «Με νευρίασε η… μητέρα μου και νίκησα»
Στην μοναδική του εμφάνιση κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ, που του εξασφάλισε την είσοδο στα προημιτελικά του Wimbledon, αναφέρθηκε ο Νικ Κύργιος.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να υποτάξει το νούμερο ένα του κόσμου, τονίζοντας την… συνεισφορά της μητέρας του σ’ αυτό:

«Είδα μια συνέντευξη που έδωσε, στην οποία είπε ότι ο Ναδάλ είναι πολύ καλός. Με νευρίασε λίγο και αυτό βοήθησε», αστειεύτηκε στις δηλώσεις του μετά τη μεγάλη του νίκη.

«Έπαιξα ασυνήθιστο τένις. Είχα το μπρέικ στο τέταρτο σετ, είχα πολύ καλό σερβίς σε όλο το ματς και είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ο Ναδάλ δεν έχει βυθιστεί. Πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς να κερδίσεις απ’ την αρχή. Πάντα αυτό κάνω. Είχε κάποιες απίστευτες βολές».

Όσον αφορά τον πανηγυρισμό του, τόνισε: «Δεν ήξερα τι να κάνω. Απλά απευθύνθηκα σε όλους όσους με υποστήριξαν σε όλη μου τη ζωή. Δεν ήξερα καν τι ήταν αυτός ο χορός». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: