Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Παραμένει ο Τζιώρας!!

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Τζιώρας.

Παραμένει ο Τζιώρας
Οι «κυανόλευκοι» της θεσσαλικής πόλης ανακοίνωσαν την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού μέσου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα για τα επόμενα τρία χρόνια».

Επίσης, με νέες ανακοινώσεις την ίδια μέρα, οι Θεσσαλοί ενημερώνουν για τους συνεργάτες του τεχνικού, Γουίλιαμ Βλουτ, όπως και για την ανάληψη καθηκόντων του Δημήτρη Μπενάκη ως γενικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας Γουίλιαμ Βλουτ τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Συγκεκριμένα, βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Βέλγος Sven Vandenbroek, ο οποίος πέρυσι βρισκόταν στην ομάδα του Φωστήρα, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με ομάδες του Βελγίου, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Ολλανδός Lamberdus J. Ebben, ο οποίος έχει εργαστεί σε Άγιαξ και Παναθηναϊκό, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Αναστάσιος Μαυρίδης. Τέλος, βιοχημικός-εργοφυσιολόγος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μπίτης. Η συνεργασία του τεχνικού τιμ με την ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα είναι τριετούς διάρκειας».

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει πως ο δικηγόρος Δημήτριος Μπενάκης, αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: