Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Καλύτερος του χρόνου ο Παναθηναϊκός»

Βάσει των δεδομένων πέρσι ο Παναθηναϊκός τα πήγε πολύ καλά. Για του χρόνου ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως το τριφύλλι θα είναι ακόμα καλύτερο, για να πετύχει τους στόχους του.

«Καλύτερος του χρόνου ο Παναθηναϊκός»
Βέβαιος πως τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βασίλης Κωνσταντίνου.

«Όλοι με όλους θα παίξουν. Το θέμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια νεανική ομάδα, με στόχους που έχει θέσει από πέρσι. Φέτος πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, θα έχουμε περισσότερη ομοιογένεια. Πέρσι δεν είχαμε μαζί μας στην προετοιμασία παίκτες όπως οι Πέτριτς και Μπαϊράμι, που πιστεύουμε πως φέτος θα προσφέρουν πολλά».

«Δεν φοβάται τίποτα ο Παναθηναϊκός, έχουμε και την Ευρώπη που δύο χρόνια έλειψε και νομίζω πως μπορούμε και εκεί να τα πάμε καλά. Το τεχνικό επιτελείο θα διαχειριστεί όπως πρέπει το ρόστερ. Με αυτή την ενέργεια του νέου Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ελπίζω να σταματήσουν γκρίνιες και επεισόδια και η διαιτησία να φανεί αντάξια των προσδοκιών. Ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα του χρόνου και ο κόσμος θα στηρίξει ξανά την ομάδα, όπως έκανε και πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: