Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκε, αλλά δεν θα έρθει!!

Παρελθόν πριν καν γίνει… παρόν, αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Βέλιμιρ Ράντμαν, καθώς «χάλασε» η μεταγραφή του έμπειρου πορτιέρο, η οποία είχε ανακοινωθεί. Δανεικοί τρεις στη Νίκη Βόλου.

Ανακοινώθηκε, αλλά δεν θα έρθει
Δεν θα υπάρξει -τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον- δεύτερη θητεία του Βέλιμιρ Ράντμαν στον Ατρόμητο. Μπορεί οι δύο πλευρές να τα είχαν βρει και η μεταγραφή να είχε να ανακοινωθεί, αλλά ένα απρόοπτο που προέκυψε για τον 31χρονο τερματοφύλακα δεν καθιστά εφικτό τον «γάμο».

Ο έμπειρος πορτιέρο που είχε περάσει από τους Περιστεριώτες από το 2011 έως το 2013 ενημέρωσε τον τεχνικό τους διευθυντή ότι ένα πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που προέκυψε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, τον αναγκάζει να φύγει για την πατρίδα του.

Οι «μπλε» έδειξαν κατανόηση, του ευχήθηκαν να ξεπεράσει γρήγορα αυτήν την ατυχία και η συμφωνία μαζί του παύει να ισχύει.

Επιπλέον δόθηκαν δανεικοί στη Νίκη Βόλου οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλέργης, Κανούτσης. «Και οι τρεις παίκτες που αποτελούν περιουσιακά μας στοιχεία θα παρακολουθούνται καθ' όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς από το τμήμα scouting», τονίζει η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε ο αιματολογικός και ιατρικός έλεγχος των ποδοσφαιριστών και έγινε απογευματινή προπόνηση, ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: