Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Συντασσόμαστε με ΚΜΑ και δικαστήρια»

355a2f5e4acecd91104a7e7c5553f2cc_L
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Ερασιτέχνη Άρη, Σάββας Αναστασίου. Μίλησε για την χθεσινή συνεδρίαση και τόνισε πως ο ΑΣ συντάσσεται με την Κοινωνία Μελών και την απόφαση των δικαστηρίων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Αναστασίου:
Για την χθεσινή συνεδρίαση:
“Πήγε μετά τα μεσάνυχτα και ήταν πολύωρη. Ο ΑΣ πρέπει να κρατά τις “καυτές πατάτες” και αναγκάζεται να λύσει τα προβλήματα των εκάστοτε ΠΑΕ. Χθες ειπώθηκαν πολλά, δεχθήκαμε και τις προτάσεις και του κ. Ματθαίου και του κ. Στεφανίδη. Εμείς συντασσόμαστε με το μεγάλο κομμάτι από τον λαό και συντασσόμαστε και με αυτό που λέει η ΚΜΑ. Ξαφνικά γίναμε μεγαλομέτοχοι και έχουμε το 30%. Συντασσόμαστε με την ΚΜΑ και τα δικαστήρια. Υπάρχει μια απόφαση δικαστηρίου και πρέπει να την σεβαστούμε. Υπάρχει μια διοίκηση που είναι μέχρι τον Νοέμβριο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν μπορούμε να αναλωνόμαστε σε τέτοιες καταστάσεις. Προχωράει η διοίκηση Στεφανίδη και περιμένουμε να κάνει έμπρακτα όσα έχει υποσχεθεί”.
Για το περιθώριο 22 ημερών που ζήτησε ο Πάνος Στεφανίδης:
“Αυτό το περιθώριο που ζήτησε ο κ. Στεφανίδης είναι γιατί έχει κάνει πρώτες συζητήσεις με χορηγούς εμείς όμως θέλουμε να τα δούμε και έγγραφα για να πάμε στην Β’ εθνική. Αυτή είναι η απόφαση και υπάρχει και στα πρακτικά”.
Για τον αγώνα του Παπαγεωργίου:
“Ο πρόεδρος μπήκε στα βαθιά και κάνει σκληρό αγώνα γιατί δέχεται καθημερινά, “εισβολές” και επισκέψεις. Έχει κάνει μια φραγή κλήσεων γιατί δεχόταν συνεχώς τηλέφωνα”.
Για το γεγονός πως ήρθε και ο Ματθαίου στην συνέλευση:
“Ήρθε ο κ. Ματθαίου, ακούσαμε τις απόψεις του για όλο το κομμάτι, είπαμε τις δικές μας και ο πρόεδρος θέλει να κρατάει χαμηλούς τους τόνους και ενότητα όμως η συνταγή Σκόρδα νομίζω πως είναι πολύ δοκιμασμένη και ανεπιθύμητη. Στην θητεία του δημιούργησε προβλήματα και ανοίγματα και όχι κάτι καλό πλην κάποιων εξαιρέσεων, να θυμίσουμε το άρθρο 44″.
Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης:
“Εγώ θέλω αυτή την στιγμή ομάδα να απεμπλακεί από αυτή την ιστορία. Να προσεγγίσουμε έναν επενδυτή που θα φτάσει την ομάδα ψηλά. Τον σύλλογο τον κατάστρεψαν οι διοικήσεις που μπήκαν και δημιούργησαν προβλήματα. Εμείς θέλουμε κάθαρση, εξυγίανση και να γίνει ο σύλλογος αξιόπιστος. Με κάποιες κινήσεις εφόσον γίνουν σωστά και με κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να προσεγγίσουμε επενδυτές στο Ελλαδικό και στον Ευρωπαϊκό χώρο. Έχουν γίνει κάποια ενημερωτικά πακέτα για το τι γίνεται στον σύλλογο”.
Για τον αντικαταστάτη του Ψηφίδη:
” Έχει προταθεί ο κ. Ελευθεριάδης και αυτός φυσικά πρέπει να επικυρωθεί. Το συζητήσαμε και εμείς τον δεχόμαστε”.
Για το αν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα:
“Αυτή την στιγμή έχουμε αυτά τα δεδομένα. Πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε μνημόσυνα. Μπήκαμε και μένουμε γιατί πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια μπορεί να πετύχει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: