Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Κίνδυνος να αυτοκτονήσει ο Πιστόριους»

Τον κίνδυνο να αυτοκτονήσει ο Όσκαρ Πιστόριους λόγω της κάκιστης ψυχολογικής του κατάστασης μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ επισημαίνει έκθεση που κατέθεσε ψυχολόγος στη διάρκεια της δίκης του.

«Κίνδυνος να αυτοκτονήσει ο Πιστόριους»
Από μετατραυματική διαταραχή άγχους πάσχει ο Όσκαρ Πιστόριους και υπάρχει ο κίνδυνος να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως αναφέρει η έκθεση που κατέθεσε ψυχολόγος που τον εξέτασε στη δίκη για τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στίνκαμπ. Πρόκειται για το πόρισμα που έγινε μετά από εξέταση του δράστη για περίοδο σχεδόν ενός μήνα και που καταλήγει στο συμπέρασμα πως χρειάζεται ψυχιατρική φροντίδα.

Ο συνήγορος του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη διάβασε την έκθεση του ψυχολόγου στο δικαστήριο τονίζοντας τους κινδύνους για την ψυχική και σωματική υγεία του πελάτη του, αν δεν συνεχίσει να δέχεται επιστημονική βοήθεια. Η πλευρά του αθλητή ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα και πως ο Πιστόριους πυροβόλησε τη σύντροφό του νομίζοντας πως επρόκειτο για διαρρήκτη, ενώ οι κατήγοροι προσπαθούν να αποδείξουν πως ήταν ένα έγκλημα πάθους και ο δράστης είχε πλήρη συνείδηση των πράξεών του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: