Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Το ραντεβού που κράτησε τον Πλατέλλα!!

Καθοριστική συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είχε ο Βαγγέλης Πλατέλλας και έτσι κλείδωσε η παραμονή του στην ΑΕΚ έπειτα από την κρούση της Μπέρμιγχαμ. Άμεσα οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο.

Το ραντεβού που κράτησε τον Πλατέλλα
Όπως έχει γίνει γνωστό, η ΑΕΚ απέρριψε δελεαστική πρόταση ύψους 700.000 για την παραχώρηση του Βαγγέλη Πλατέλλα στην Μπέρμιγχαμ Ωστόσο, πριν οριστικοποιηθεί η αρνητική απάντηση της «Ένωσης» στον αγγλικό σύλλογο φαίνεται πως προηγήθηκε ραντεβού ανάμεσα στον παίκτη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» είχε ραντεβού με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στα γραφεία της Aegean στον Πειραιά, όπου και του εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Ο «Τίγρης» δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη χρονιά του παίκτη με την κιτρινόμαυρη φανέλα και του τόνισε πως περιμένει ανάλογες εμφανίσεις και την επόμενη σεζόν. Από την πλευρά του ο Πλατέλλας, αφού πρώτα είχε συναντηθεί και στα γραφεία του ΟΑΚΑ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει στην ΑΕΚ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να τεθεί επί τάπητος και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, καθώς υπάρχει πρόθεση να ανταμειφθεί τόσο για την παραμονή του όσο και για την μέχρι τώρα απόδοσή του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: