Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησαν στην Κομοτηνή!!

Η Τρίτη σήμανε την έναρξη της προετοιμασίας του Πανθρακικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ξεκίνησαν στην Κομοτηνή
Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο της Κομοτηνής, με το τεχνικό τιμ να τους καλωσορίζει και, στη συνέχεια, να προγραμματίζει χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έχουν ήδη αρχίσει ανά γκρουπ να πραγματοποιούν αιματολογικές, εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Στην πρώτη προπόνηση, συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Πανθρακικού, ενώ δεν έδωσαν το «παρών» οι Ρομέου, ο οποίος πραγματοποιεί αποκατάσταση στη Βραζιλία και ο Μπεν Σαμπάτ που έχει πάρει επιπλέον άδεια.

Ο Γιάννης Χρήστου τόνισε πως: «Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς υποβιβάζονται τέσσερις ομάδες. Η ομάδα έχει προχωρήσει σε κάποιες μεταγραφές και εμείς θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα καινούργια παιδιά, ώστε να εγκλιματιστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ και έδειξε για ακόμα μια φορά την αγάπη του για την ομάδα».

Ο Χοσέ Μαρία Κάσες επισήμανε πως: «Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό επιτελείο του Πανθρακικού που με βοήθησε να ξεπεράσω το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισα. Μου έλειψε το ποδόσφαιρο και ο Πανθρακικός και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα στους φιλάθλους του Πανθρακικού, που μου συμπαραστάθηκαν κατά την περίοδο του τραυματισμού μου». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: