Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Δεν αγχώνει τον Παναθηναϊκό…!!

Κανένα δείγμα που να… τρομάζει τον Παναθηναϊκό δεν έδωσε η Σταντάρ Λιέγης. Στο τελευταίο φιλικό, η αντίπαλος των «πράσινων» στον γ’ προκριματικό του Champions League ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν.

Δεν αγχώνει τον Παναθηναϊκό…
Τους λόγους που… δεν έχει ο Παναθηναϊκός για να τη φοβάται, επιβεβαίωσε η Σταντάρ Λιέγης.

Στο τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το οποίο έγινε στο Κλερμόν, η ομάδα του Γκάι Λουσόν ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σεντ Ετιέν.

Οι Βέλγοι πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Τορτό Λουμανζά στο 37’. Το τέρμα ωστόσο του 20χρονου επιθετικού δεν αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν και τη νίκη. Κι αυτό αφού ο Αμουμά ισοφάρισε στο 51’, γράφοντας το σκορ που θα ήταν και το τελικό του αγώνα.

Διότι η Σταντάρ δεν έδειξε κατόπιν ιδιαίτερα απειλητική και ειδικά μετά τις μαζεμένες αλλαγές στο 70’ δεν έδειξε τίποτα που να πρέπει να προβληματίζει ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό ενόψει του πρώτου μεταξύ τους ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League στις 28 Ιουλίου.

Η σύνθεση της Σταντάρ ΛιέγηςΚαβασίμα, Σταμ, Τεσέιρα, Αρσλάναγιτς, Μίλετς (46’ Μαρκέ), Μπιά (70’ Μιλόσεβιτς), Λουμανζά, Βαν Ντάμε (70’ Αϊντάρεβιτς), Μπουλό, Εζεκιέλ (46’ Εμπομπό), Ντε Καμάργκο (70’ Γιασάρ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: