Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Φορτσάρει» για τον μέσο!!

Με δύο χαφ που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στον Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται σε επαφή ο Νίκος Νταμπίζας. Τι γίνεται με Αμπέντ, πόσες πιθανότητες έχει ο Ρόσι.

«Φορτσάρει» για τον μέσο
Προτεραιότητα αποτελεί για τον Παναθηναϊκό εν όψει των αγώνων με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, η απόκτηση ενός χαφ που θα δώσει λύσεις στον Γιάννη Αναστασίου.

Από το χθεσινό φιλικό στο Αίγιο απουσίαζε ο Νίκος Νταμπίζας και αμέσως αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι έχει αναχωρήσει για το εξωτερικό για κάποια μεταγραφή.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έμεινε στην Αθήνα για να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρονται ότι υπάρχουν δύο παίκτες, με τους οποίους ο Νταμπίζας είναι σε συζητήσεις, ενώ παράλληλα παλεύει και το θέμα του Κώστα Φορτούνη.

Όσον αφορά τον Μεχντί Αμπέντ, οι «πράσινοι» δεν είδαν με καλό μάτι την επιλογή του τεχνικού της Νιούκαστλ Αλαν Πάρντιου τον πήρε στην αποστολή για τουρνουά στη Νέα Ζηλανδία, αλλά αισιοδοξούν, ότι ο Αλγερινός μέσος θα επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ, στη Γερμανία υπήρξαν νέα δημοσιεύματα που θέλουν τη Βέρντερ Βρέμης να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωση του Νίκου Καρέλη, όμως, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι δεν έχουν κάτι επίσημο.

Τέλος, όσο περνούν οι μέρες λιγοστεύουν οι πιθανότητες να κάνει την έκπληξη ο Παναθηναϊκός και να φέρει στην Ελλάδα τον 24χρονο Ιταλό χαφ της Γιουβέντους, Φάουστο Ρόσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: