Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Και στο βάθος… διαζύγιο!!

Συνάντηση θα έχουν τη Δευτέρα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με τον Παναγιώτη Στεφανίδη, με πρώτο θέμα την ενίσχυση του Άρη για την επόμενη σεζόν.

Και στο βάθος… διαζύγιο!
Πολύ κακό είναι το κλίμα στις τάξεις του Άρη, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Μανιά και του Μιχάλη Κύργια και την ανατροπή που σημειώθηκε στην υπόθεση του «κλεισμένου» Καλί.

Το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να ενισχύσουν το υπάρχον ρόστερ τους, σε συνδυασμό με τις αποχωρήσεις που υπάρχουν από την ομάδα φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του έμπειρου τεχνικού από τον «κίτρινο» πάγκο, αλλά εκείνο που προκύπτει από το περιβάλλον του είναι πως είναι αρκετά πιθανό να αναθεωρήσει για αρκετά πράγματα, εφόσον δεν προχωρήσουν εκείνα που έχει ζητήσει από τους διοικούντες.

Εκείνο που θα φέρει ξανά ηρεμία στον Άρη είναι αν οι ιθύνοντες του συλλόγου καταφέρουν μέσα στις επόμενες ώρες – μέχρι και την αυριανή – συνάντηση – να κλείσουν κάποιους παίκτες που έχει προτείνει ο κ. Καλαϊτζίδης, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες συνθήκες για τη δουλειά τους.

Ήδη ο προπονητής έχει ορίσει δύο παίκτες: ο ένας αφορά την ενίσχυση της άμυνας και ο άλλος έχει να κάνει με τα χαφ. Όπως γράφει η SportDay, έχουν κατατεθεί επίσημες προτάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες και πλέον οι Θεσσαλονικείς περιμένουν τις απαντήσεις.

Φήμες για Βλάχο

Στα πλαίσια της μεταγραφής του Σωκράτη Διούδη στη Μπριζ οι «κίτρινοι» επαναφέρουν στο τραπέζι και το όνομα του Βαλεντίνου Βλάχου που αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στους «κίτρινους» ως δανεικός από τους Βέλγους.

Ο νεαρός δεξιός μπακ που δεν υπολογίζεται από την Μπριζ θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός και ήδη ενημερώθηκε ο Καλαϊτζίδης που συγκεντρώνει στοιχεία και θα αποφασίσει αν θα το κυνηγήσει ο Αρης πιο πολύ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: