Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ρομπέρτο: «Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να τα δίνω όλα»

Πιο αποφασισμένος από ποτέ για μία πολύ καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο ξεκαθαρίζει πως δεν είναι απαραίτητο να γίνει αρχηγός για να τα δίνει όλα για τον σύλλογο.
Ο Ισπανός γκολκίπερ νιώθει πολύ καλά. Πατάει πολύ γερά στα πόδια του και αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις και όχι μόνο. Το έδειξε και στο φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου με τις αποκρούσεις που έκανε. Ο Ρομπέρτο μιλώντας από το Ζέεφελντ διευκρίνισε πως δεν χρειάζεται να γίνει αρχηγός στον Ολυμπιακό για να συνεχίσει να δίνει ό,τι καλύτερο για την ομάδα. Πιο αναλυτικά είπε για:
Το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου και την προετοιμασία: Τώρα είμαστε στην διαδικασία της σκληρής δουλειάς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς. Nα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και πέρυσι. Να είμαστε ξανά μία πολύ καλή ομάδα.
 
Τις αλλαγές στην ομάδα και γενικά τους νέους παίκτες: Είναι σίγουρα πιο εύκολο να έχεις τους ίδιους παίκτες. Η ομάδα αλλάζει όμως. Ήρθαν νέα άτομα. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε την ομάδα μας πιο δυνατή για τη νέα χρονιά.
 
Τον ίδιο, την προσαρμογή του και το πως νιώθει στον 2ο του χρόνο στην ομάδα: Είναι λογικό να είναι πιο απλό και πιο εύκολο για σένα. Είναι αλλιώς όταν έρχεσαι για ακόμα μία χρονιά. Τα ξέρεις όλα. Είναι πιο εύκολο να δουλεύεις έτσι.
 
Το εάν θα γινόταν αρχηγός και το τι θα άλλαζε σε αυτήν την περίπτωση: Δεν χρειάζεται να γίνω αρχηγός για να δείχνω το τι μπορώ να κάνω για αυτήν την ομάδα και να προσφέρω τα πάντα. Τα δίνω όλα για την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς αρχηγούς που βοηθούν πολύ την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: