Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Στο τουρνουά Lev Yashin η Κ20!!

8U7I2846
Η Κ20 του ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στο τουρνουά Lev Yashin στην Μόσχα για να μετρήσει τις δυνάμεις της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Στο διεθνούς φήμης τουρνουά Lev Yashin Cup θα μετρήσει τις δυνάμεις της η πρωταθλήτρια ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς αναχωρούν την Κυριακή 20 Ιουλίου από την Τούμπα με προορισμό τη Μόσχα. Στόχος τους δεν είναι άλλος φυσικά, από το να παραμείνουν εκεί μέχρι τις 24 του μήνα, οπότε θα διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι μακράν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα του τουρνουά, αφού τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μπενφίκα, η Μάλαγα και οι υπόλοιποι σύλλογοι που μετέχουν στο Lev Yashin θα έχουν στο ρόστερ τους ποδοσφαιριστές γεννημένους το 1994 και το 1995, ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με τη γενιά του 1996 και του 1997.
Ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με την Ντιναμό Μόσχας στις 21/7 και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 23/7. Ο άλλος όμιλος απαρτίζεται από τις OSK ΜπέογκραντΜάλαγα και Μπενφίκα.
Η αποστολή του Δικεφάλου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σολεϊμέζογλου, Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Κασαπίδης, Βασαϊτης, Χατζηδίμπας, Τσελεπίδης, Αναστασίου, Πούγγουρας, Πιαστόπουλος, Τουμανίδης, Παναγιωτίδης, Πούφλης, Κάκκο, Τσολακίδης, Δημητριάδης, Συράκος, Κούστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: