Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πήγε Μαδρίτη ο Χάμες!! (pic)

Μία συνεπιβάτης του Χάμες Ροντρίγκες αποκάλυψε ότι ο Κολομβιανός φορ ταξίδεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής μαζί της με προορισμό τη Μαδρίτη. Φουντώνουν οι φήμες πως κλείνει στη Ρεάλ.

Πήγε Μαδρίτη ο Χάμες (pic)
Έντονη είναι η φημολογία ότι η μεταγραφή του καλοκαιριού, με την μετακίνηση του Χάμες Ροντρίγκες από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι στην τελική της ευθεία.

Συγκεκριμένα, ισπανικά και γαλλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει όσον αφορά τους οικονομικούς όρους της υπόθεσης του Κολομβιανού φορ και σύντομα θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, η «Equipe» γράφει ότι οι Μονεγάσκοι αποδέχθηκαν πρόταση ύψους 90 εκατ. ευρώ από τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι – σύμφωνα όμως με τη… δική τους Marca – προσφέρουν 85 εκατ. ευρώ συν 7 εκατ. ευρώ για τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ωστόσο, μία γυναίκα που επρόκειτο να ταξιδέψει για τη Μαδρίτη φωτογράφησε τον διεθνή άσο, τονίζοντας ότι και εκείνος θα πήγαινε στην ισπανική πρωτεύουσα.

Αξίζει να τονιστεί η Μονακό βρίσκεται ήδη στην Κολομβία, όπου θα δώσει μία σειρά από φιλικά, και στην αποστολή δεν συμπεριλαμβάνεται η αποκάλυψη του πρόσφατου Μουντιάλ.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: