Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αλαφούζος: «Κινούμαστε για χαφ»

Μεταγραφικές εξελίξεις προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος των πράσινων, μιλώντας μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο, τόνισε πως γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση ενός χαφ

Αλαφούζος: «Κινούμαστε για χαφ»
Κινήσεις από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την απόκτηση ενός χαφ γίνονται όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του «Τριφυλλιού», μετά το τέλος του φιλικού με τον Παναιγιάλειο, χαρακτήρισε δύσκολο αντίπαλο την Σταντάρ Λιέγης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο, το οποίο είχαν γεμίσει οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

Για το κλίμα στο γήπεδο του Αιγίου: «Είναι πάρα πολύ ωραία εικόνα να βλέπω ένα γήπεδο γεμάτο. Κάτι που δεν συναντάς συχνά ούτε στην Σούπερ λίγκα και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπω οτι στο Αίγιο γίνεται πολύ καλή δουλειά και από τη διοίκηση και από τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Ότι έχει να κάνει με μεταγραφική ενίσχυση, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές, καθώς κινούμαστε ακόμα για ένα χαφ».

Για τις τελευταίες αποκαλύψεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί κανείς να είναι αισιόδοξος. Τουλάχιστον με την εμπειρία που είχαμε μέχρι σήμερα δεν μπορούμε να είμαστε. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν. Αυτό είναι κυρίως θέμα της δικαιοσύνης. Ότι είναι να προκύψει θα προκύψει».

Για την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο: «Ο Παναθηναϊκός όπως και κάθε άλλη ομάδα θέλει να κερδίζει τα πάντα. Αυτός είναι αυτοσκοπός αλλά δεν είναι πάντα εφικτός. Γιατί υπάρχουν και άλλες ομάδες που διεκδικούν τα ίδια πράγματα με εμάς».

Για την κλήρωση της Ευρώπης: «Θεωρώ δύσκολη την κλήρωση. Γιατί το Βέλγιο έχει ένα πρωτάθλημα υψηλότερου επιπέδου από το δικό μας. Δυστυχώς. Θα μπορούσε σαφώς να είναι και πιο δύσκολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: