Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πετάει για Ολλανδία ο ΟΦΗ!!

Τα πάντα έτοιμα στον ΟΦΗ για την αναχώρηση της ομάδας με προορισμό την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Κυριακή «πετούν» οι Κρητικοί για το Γκάρντερεν.

Πετάει για Ολλανδία ο ΟΦΗ
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα θα αναχωρήσει η αποστολή του ΟΦΗ για την Ολλανδία. Οι προπονήσεις επί κρητικού εδάφους ολοκληρώθηκαν και ο Τζενάρο Γκατούζο και οι παίκτες του αναχωρούν το πρωί της Κυριακής με προορισμό το Γκάρντερεν, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή για το πρόγραμμα της ομάδας αλλά και για τα τέσσερα φιλικά που θα δοθούν στην «χώρα της Τουλίπας», απέναντι σε Ναϊμέγκεν, Ούπεν, Ντε Χάαγκ και Μπρέντα.

Αναλυτικά:

«Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Για το GARDEREN της Ολλανδίας που θα γίνει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αναχωρεί αύριο στις 10.40 το πρωί ο ΟΦΗ. Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο BILDERBERG RESIDENCE GROOT HEIDEBORGH GARDEREN ενώ στην Ολλανδία θα δοθούν τέσσερα φιλικά παιχνίδια που είναι τα εξής:

1. F.C. NEC NIJMEGEN – ΟΦΗ 22/07/2014 ΩΡΑ 19:00 – Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Sportpark "ZUID" στην πόλη Groesbeek της Ολλανδίας.
2. F.C. EUPEN – ΟΦΗ 26/07/2014 ΩΡΑ 19:00 – Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο KEHWEG STADIUM στην πόλη Eupen του Βελγίου.
3. F.C. ADO DEN HAAG – ΟΦΗ 29/07/2014ΩΡΑ 19:00 – -Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο KYOCERA STADIUM στην πόλη Den Haagτης Ολλανδίας.
4.F.C. NAC BREDA – ΟΦΗ 01/08/2014 ΩΡΑ 20:00 – Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο RAT VERLEGH STADIUM στην πόλη Breda της Ολλανδίας».

Επίσης, σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει ότι τα "εισιτήρια φίλου" για τις Θύρες 2 και 3 εξαντλήθηκαν. Υπενθυμίζεται ότι τα "εισιτήρια φίλου" για τις άλλες Θύρες κοστίζουν όσο και τα διαρκείας των περσινών κατόχων και είναι διαθέσιμα έως και 31/7. Για όλα τα εισιτήρια ισχύει η προσφορά της ΠΑΕ ΟΦΗ για μια δωρεάν επίσημη επετειακή φανέλα αγώνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: