Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αρέσει ο Γιαννιώτης στον ΟΦΗ!

Την περίπτωση του νεαρού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γιαννιώτη, εξετάζει ο ΟΦΗ μετά τη συμφωνία του Ντάνι Φερνάντες με τον Πανθρακικό.

Αρέσει ο Γιαννιώτης στον ΟΦΗ
«Νούμερο 1» προτεραιότητα αποτελεί για τον ΟΦΗ η απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα καλύψει το σχετικό κενό στο ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Οι Κρητικοί μετά τη συμφωνία του Ντάνιελ Φερνάντες με τον Πανθρακικό εξετάζουν τις άλλες λύσεις που υπάρχουν για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως γράφει η SportDay, οι Ηρακλειώτες εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και την περσινή σεζόν ως δανεικός στον Φωστήρα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οι σχετικές επαφές για να γίνει παίκτης του ΟΦΗ – έστω και με τη μορφή δανεισμού – ο νεαρός τερματοφύλακας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το Γκάρντερεν της Ολλανδίας, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει Ναϊμέγκεν (22/7), Εουτεν (26/7, στο Βέλγιο), Ντεν Χάαγκ (29/7) και Μπρέντα (1/8).

Μέχρι και χθες δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί ή όχι στην αποστολή ο Πέτρος Γιακουμάκης, ο οποίος στο διάστημα που δοκιμάστηκε από τον Τζενάρο Γκατούζο άφησε καλές εντυπώσεις. Εντός της ημέρας, όμως, ο Ιταλός τεχνικός θα αποφασίσει αν θα πάρει μαζί του τον 22χρονο επιθετικός του Ατσαλένιου.

Εκτός αποστολής θα είναι εκτός απρόοπτου ο Ζόρο. Ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ και πλέον αναζητούν τη «χρυσή» τομή στο οικονομικό, ώστε να λύσει τη συνεργασία του. Μέχρι και χθες, πάντως, οι διαβουλεύσεις συνεχίζονταν ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: