Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ποιός θα… ψωνίσει από την Μπιλμπάο;

Η Μπιλμπάο δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, λόγω των σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και ήδη οι 14 παίκτες του ρόστερ της ψάχνουν ομάδα…

Ποιός θα… ψωνίσει από την Μπιλμπάο;
Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά 14 παίκτες είναι ελεύθεροι στην ευρωπαϊκή αγορά και ψάχνουν ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Φυσικά, πρόκειται για εκείνους που μέχρι πρότινος απάρτιζαν το ρόστερ της Μπιλμπάο, η οποία λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν είναι σε θέση να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η νεοφώτιστη Ανδόρρα ήδη προσπαθεί να αποκτήσει τρεις παίκτες που αγωνίζονταν στην Μπιλμπάο και συγκεκριμένα τους πολύπειρους Ρότζερ Γκριμάου, Άλεξ Μουμπρού, αλλά και τον Ραούλ Λόπεθ, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό πριν από μερικούς μήνες. Επίσης, άλλες ομάδες της χώρας έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τους Χερμάν Γκάμπριελ, Αξέλ Ερβέλ και Ντάιρις Μπέρτανς.

Όμως, εκτός από τους έξι προαναφερθέντες χωρίς ομάδα είναι ακόμα ο γνωστός μας από τη θητεία του σε Περιστέρι και Ίκαρο Καλλιθέας, Ζόραν Βρκιτς, ο πρώην σέντερ της Καβάλας, Αντάνας Καβαλιάουσκας, αλλά και δύο παίκτες που έχουν εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, οι Νταμίρ Μάρκοτα και Φραν Πίλεπιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: