Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ολη η αλήθεια για την άρνηση του Κουφού!!

Ο Κουφός είναι κωλοπαιδαράς! Αυτό είναι το θέμα μας; Ο Κουφός είπε και μετά ξείπε. Αυτό είναι το θέμα μας; O θρυλικός Αποδυτηριάκιας αποκαλύπτει στον sportdog... Επαναλαμβάνω. Πόσο πατριωτάκι είναι το Αμεριανάκι; Μην μου το γυρνάς στην τρελλή. Μαζί μου, μιλάς. Να μπούμε, αν μου επιτρέπεις στο θέμα. Ποιο είναι αυτό; Το ίδιο το μπάσκετ. Τι εστί μπάσκετ; ΝΒΑ, τελεία. Αυτό είναι το επιχειρηματικό μπάσκετ. Αυτό κάνει παιχνίδι ως πολυεθνιθκή με προϊόν, με κανόνες, με αγορές, με πωλήσεις και κέρδος. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι αστεία ιστορία ως προϊόν. Μια μαύρη τρύπα με πεταμένα λεφτά. Δεν μιλάω για την ποιότητα του αθλήματος στην Ευρώπη, αλλά του προϊόντος.
Επόμενο είναι οι παίκτες που εμπλέκονται στο ΝΒΑ να το σκέφτονται δυο και τρεις φορές αν πρέπει να ξεκαλοκαιριάσουν με τις εθνικές ομάδες κάθε χρόνο. Το ξέρουν και οι ίδιες οι εθνικές ομάδες, ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Εχουν αποδεχθεί αυτό το κόλπο. Τώρα αν ο Κουφός είπε εντάξει και μετά το ξανασκέφτηκε, νομιμοποιεί τον Κατσικάρη να τα έχει πάρει στο κρανίο. Από την άλλη, όμως, θα έπρεπε να ήταν προετοιμασμένος και για αυτό το ενδεχόμενο.
Ας αφήσουμε, λοιπόν, τις υπερβολές για την εθνικοφροσύνη του καθενός. Παντού παίζουν τα συμβόλαια. Σε όλα τα αθλήματα. Και στο ποδόσφαιρο, μόνο που εκεί η συμμετοχή σε ένα μουντιάλ ανεβάζει το κασέ του παίκτη στα ύψη. Γι` αυτό συμμετέχουν όλοι κι αυτοί που είναι στην απέξω παρακαλάνε να μπουν στο παιχνίδι. Οχι, βέβαια, επειδή αγαπούν το εθνόσημο.

«Βρόμα» για Μανωλά με χοντρό πακέτο, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Λέγαμε νωρίτερα για τον Καπίνο και την ίδια ώρα όλοι περιμένουν να δουν πού θα πάει και πόσα θα πιάσει ο Μανωλάς. Αυτός και έπαιξε βασικός τσάμπιονς ληγκ, και στην εθνική ομάδα αναντικατάστατος, και από τους καλύτερους στην Βραζιλία και σε ηλικία ταμάμ , μόλις 23, με 10-12 χρόνια τοπ μπάλλα μπροστά του.
Και έχει βέβαια σημασία πού θα πουλήσει ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο πόσα θα πάρει. Άλλο, δηλαδή, να σπρώχνεις παίκτη στο τοπ-8 των ομάδων του τσάμπιονς ληγκ και άλλο να τον δίνεις σε τίποτα κροισόπουλαρωσόπουλα, μόνο και  μόνο γιατί έχουν τη μηχανή που κόβει ρούβλια.
Εγώ πάντως μαθαίνω ότι ο Μανωλάς, που είναι καλύτερο παιδί, καλύτερος αθλητής αλλά σαφώς κατώτερος ως ταλέντο από τον θείο του, ακούει τελευταία πολλά ιταλικά τραγούδια. Σίγουρο το ‘χουν το αριβεντέρτσι αυτοί που ξέρουν, παρ’ ό,τι οι άλλοι λένε για Γερμανία, Αγγλία.
Όπου να ΄ναι θα ξέρετε αν η «βρόμα» επιβεβαιωθεί... Και λένε για Μανωλά ότι ο Ολυμπιακός θα καθαρίσει κάτι παραπάνω από τα 15 που πήρε για Μήτρογλου.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: