Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Απαιτείται η επιστροφή της ΑΕΚ»

Τις υψηλές φιλοδοξίες της ΑΕΚ και τον αυτονόητο στόχο για φέτος συνειδητοποίησε ο Ντάρκο Ζόριτς. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο νεαρός τόνισε ότι στην «Ένωση» απαιτούνται μόνο καλά αποτελέσματα.

«Απαιτείται η επιστροφή της ΑΕΚ»
Βρίσκεται λίγες μόλις μέρες στην ΑΕΚ. Ο Ντάρκο Ζόριτς, ωστόσο, έχει συνειδητοποιήσει ήδη το βάρος της φανέλας που θα φοράει.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «mnsport.me», νεαρός Μαυροβούνιος δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρήκε στην «Ένωση».

Αφού επαίνεσε λοιπόν τον Τραϊανό Δέλλα και σημείωσε τη βοήθεια των Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, τόνισε ότι οι απαιτήσεις στην ομάδα είναι μεγάλες και εκτός της αυτονόητης επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα, φτάνουν και στο Κύπελλο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ζόριτς

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν από δύο μέρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό το ξεκίνημα και νομίζω ότι όσο ο περνά ο χρόνος όλα θα γίνονται όλο και πιο ενδιαφέροντα. Η περίοδος που προπονούμαστε είναι λίγο δύσκολη, όμως για δώδεκα μέρες θα πάμε σε ένα πιο κατάλληλο μέρος για να προπονηθούμε».

Για την πρώτη κουβέντα με τον Τραϊανό Δέλλα: «Ο κόουτς ήταν ένας σπουδαίος παίκτης, όλοι το ξέρουμε αυτό και πιστεύω ότι είναι ένας καλός προπονητής. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι στα πλάνα του με σκέφτεται σε αρκετές θέσεις, όμως για την ώρα πιστεύει ότι το καλύτερο είναι να παίζω στη θέση μου, ως επιτελικός μέσος».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Απαιτείται η άμεση επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Επιπλέον, το σχέδιο είναι να πάμε όσο καλύτερα γίνεται στο Κύπελλο. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα και θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, οπότε απαιτούνται μόνο καλά αποτελέσματα».

Για το δικό του στόχο: «Ο ανταγωνισμός στην ομάδα είναι σκληρός. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να πάρω πολλά λεπτά συμμετοχής με την ΑΕΚ. Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, δεν είναι εύκολο, αλλά αν έχω καλή υγεία και λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά».

Για τη βοήθεια που του προσέφεραν οι Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς: «Με έχουν βοηθήσει πολύ. Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα, μου είπαν ότι θα είναι εδώ ό,τι και αν χρειαστώ. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: