Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Όλα τα λεφτά ο Μπρίτο!!

Ο Ατρόμητος ανταμείφθηκε για την ανωτερότητα του στο φιλικό με την Καλλιθέα και επικράτησε 3-0. Εκπληκτικό τέρμα σημείωσε ο Μπρίτο, με αποτέλεσμα να τον χειροκροτήσει ο αντίπαλος πορτιέρο.

Όλα τα λεφτά ο Μπρίτο
Όντας σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλο του και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ο Ατρόμητος νίκησε 3-0 της Καλλιθέας στο Περιστέρι και έδειξε ότι σιγά-σιγά πιάνει ρυθμό, ενώ πλησιάζει το πρώτο του παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Ιουλίου.

Το γνωμικό που λέει ότι στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ επιβεβαίωσε ο Μάνουελ Μπρίτο, και κέρδισε το χειροκρότημα του αντίπαλου τερματοφύλακα, Θανάση Μιχελή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα με σουτ έξω από την περιοχή στο 86ο λεπτό, και πέντε λεπτά μετά διπλασίασε τα γκολ του με κοντινή κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Το πρώτο τέρμα των «μπλε» πέτυχε ο Φώτης Γεωργίου στο 36ο λεπτό, ύστερα τη χαμένη ευκαιρία του Ναπολεόνι, που δεν κατάφερε να σκοράρει εξ’ επαφής.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απειλήθηκαν ελάχιστα από την Καλλιθέα, η οποία έχει ωστόσο αρκετά ελαφρυντικά, διότι εκτός από το ότι χωρίζει μια κατηγορία τις δύο ομάδες, αργεί ακόμη το πρώτο επίσημο παιχνίδι της.

Πλέον, ο Ατρόμητος έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης» την Τετάρτη (23/7, 21:00).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος: Τσέναμο (46' Γκορμπούνοφ), Νάστος (46' Κιβρακίδης), Φυτανίδης (46' Ταυλαρίδης), Θεολόγου (46' Λαζαρίδης), Κούρος (46' Γιαννούλης), Ούμπιντες (46' Μπρίτο), Μπάλλας (46' Ενγκουέμ), Δημούτσος (46' Παπασπύρος), Γεωργίου (63' Λημνιός), Καραμάνος (46' Πίτου Γκαρσία), Ναπολεόνι (46' Φάμπιο)

Καλλιθέα στο πρώτο ημίχρονο: Μιχελής, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μπριλάκης, Κατσικογιάννης (33' Τσούμας), Μπελής, Βιντάλ, Πιτταράς, Μασάντο (33' Γκαβασιάδης), Μιχαλόπουλος.

Δεύτερο ημίχρονο: Μιχελής, Τσιούμας, Ρουσάκης, Αριανούτσος, Σταματάκος, Δημητρίου, Αρναρέλλης, Γκαβασιάδης, Πίκολο, Μουρούτης, Συριόπουλος

Έπαιξαν και οι: Συριόπουλος, Βερζιτζόγλου, Δημητρίου, Τσίπρας, Ντογκοτάλι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σφακιανάκης, με βοηθούς τους Δόση, Σαμοϊλη από τον σύνδεσμο Αθηνών.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: