Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σκληρό «πόκερ» με Μασούντ!!

Πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της επίθεσης παραμένει ο Σοζέι Μασούντ, παρότι στην ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες λύσεις. Πώς έχουν τα δεδομένα στην υπόθεση του Τζεμπούρ.

Σκληρό «πόκερ» με Μασούντ
Το… σίριαλ με τον Σοζέι Μασούντ καλά κρατεί για την ΑΕΚ, αφού ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς περιμένει εδώ και μία εβδομάδα την απάντηση του Ιρανού μεσοεπιθετικού που συνεχώς την αναβάλει.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» μίλησε εκ νέου με την πλευρά του παίκτη, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Ο 30χρονος άσος δείχνει ότι πηγαίνοντας από μέρα σε μέρα την απάντησή του στον «Δικέφαλο» επιχειρεί να κερδίσει χρόνο μήπως προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση από την Ισπανία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Λόγω της καθυστέρησης που έχει σημειωθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση, στην ΑΕΚ εξετάζουν και άλλες λύσεις (με επικρατέστερες εκείνες του Κιρμ και Κάλβο). Με τον παίκτη της Ξάνθης να είναι πιο κοντά, από τη στιγμή που έχουν γίνει ήδη επαφές και η διαφορά στο οικονομικό δεν ήταν απαγορευτική.

Πάντα «παίζει» του Τζεμπούρ

Παράλληλα, δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη για το θέμα Ράφικ Τζεμπούρ, με τον οποίο υπήρξε διαφωνία για τα χρόνια και τις προϋποθέσεις του συμβολαίου.

Παρ' όλα αυτά, όπως γράφει η SportDay, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει νέα επαφή με τον Αλγερινό φορ, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θέλει να ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξουν αυτά που προτείνει ο «δικέφαλος» στον διεθνή άσο, ο οποίος επιθυμεί κλειστό τριετές συμβόλαιο και εκείνο που του προτάθηκε είναι 1+1+1, αλλά δεν αποκλείεται να τα βρουν σε 2+1 χρόνια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: