Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Έκπληξη με Χουχούμη…!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την παρουσία του Διαμαντή Χουχούμη απέναντι στον Παναιγιάλειο και για τις σκέψεις του Αναστασίου σχετικά με τον νεαρό μπακ.
Το φιλικό του Παναθηναϊκού στο Αίγιο δεν είναι για πολλά συμπεράσματα για την απόδοση της ομάδας, αφού φάνηκε ότι περισσότερο το είδαν σαν προπόνηση και οι παίκτες έπαιξαν στο ρελαντί έχοντας απέναντι και έναν αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας. Εγώ αυτό, που κρατάω κυρίως είναι η συμμετοχή του Διαμαντή Χουχούμη στο αρχικό σχήμα με τους βασικούς σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου στο 4-3-1-2(μόνο στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να γίνει αλλαγή στο 62' έπαιξε αριστερό μπάκ).
Εκεί, που έπαιζαν την περασμένη περίοδο πότε ο Πράνιτς, πότε ο Αμπέντ. Ο Αμπέντ κάνει ακόμα προετοιμασία με την Νιούκαστλ και σίγουρα καθυστερεί να ξεκαθαρίσει το θέμα του, ο Πράνιτς έχει ένα διάστρεμμα, που τον κρατάει εκτός προπονήσεων και ο Αναστασίου δοκίμασε σήμερα αυτό, που έχει στο μυαλό του από την αρχή της προετοιμασίας. Και το ότι το έχει στο μυαλό του φαίνεται από το γεγονός, ότι σε ρόλο αριστερού εσωτερικού μέσου έβαλε και στα δύο προηγούμενα φιλικά τον Χουχούμη, είτε από την αρχή, είτε ως αλλαγή. Στο Αίγιο η απόδοση του Χουχούμη σε ρόλο μέσου ήταν απόλυτα θετική και από μία ωραία δική του πάσα στον χώρο στον Πέτριτς ξεκίνησε το μοναδικό γκολ, που πέτυχε η ομάδα με τον Μπέργκ.
Μαθαίνω ακόμα, ότι ο Αναστασίου πιστεύει πολύ, ότι ο Χουχούμης μπορεί να παίξει εκεί φέτος του έχει μιλήσει και τον δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις. Η παρουσία του δε στο αρχικό σχήμα με την βασική ενδεκάδα, που προορίζει για το παιχνίδι με την Σταντάρ μου δείχνει ότι στο μυαλό του Αναστασίου στριφογυρίζει η ιδέα να τον βάλει σε αυτή την θέση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά αν κρίνει ότι ο Πράνιτς είναι ανέτοιμος. Για να δούμε…
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: