Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Έβαλε δύσκολα στην Φιορεντίνα η Καλλονή!!

Ικανοποιητική ήταν η εικόνα της Καλλονής στο πρώτο της φιλικό τεστ. Η ομάδα της Μυτιλήνης, παρότι ηττήθηκε 3-0 απέναντι στην Φιορεντίνα, είχε σχετικά καλή παρουσία στη Μόνεα.

Έβαλε δύσκολα στην Φιορεντίνα η Καλλονή
Με πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας της η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης στο πρώτο της τεστ στη Μόνεα μπορεί να ηττήθηκε 3-0 από τη Φιορεντίνα, όμως η εικόνα της ήταν ενθαρρυντική.

Καλή κυκλοφορία της μπάλας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τους παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη. Ο έμπειρος τεχνικός έδειξε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την λειτουργία τη ομάδας του, που όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους Ιταλούς ενώ έβγαλε και κενά στην άμυνα. Ο προπονητής της Καλλονής μάλιστα, είδε τα τελευταία λεπτά του ματς από την κερκίδα, καθώς ο διαιτητής τον απέβαλλε λόγω διαμαρτυρίας έπειτα κάποια δυνατά μαρκαρίσματα.

Τα γκολ για την ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα, που χρησιμοποίησε πολλούς βασικούς, σημείωσαν οι Ίλισιτς, Μπερναντέσι και Γκόμεζ στο 41’, στο 56’ και στο 90', αντίστοιχα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: