Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Στέλνουν Φόσεν στον Ολυμπιακό!! (vid)

Τον  Γέλε Φόσεν... στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Βέλγοι τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τη Γκενκ για την απόκτησή του!
Μπορεί το βλέμμα να είναι στραμμένο στην περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει και την περίπτωση του φορ. Οι πληροφορίες θέλουν τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με υποψήφιο επιθετικό κι αυτός δεν είναι ο Ρολάντο Μπιάνκι. Μάλιστα, οι Βέλγοι στέλνουν στον Πειραιά τον αρχισκόρερ της Γκενκ, Γέλε Φόσεν, ο οποίος τον Γενάρη είχε απασχολήσει αρκετά και τον ΠΑΟΚ! Οπως υποστηρίζουν, ο 25χρονος φορ θέλει να αποχωρήσει από το Βέλγιο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με τη Γκενκ, η οποία... καίγεται να βρει αντικαταστάτη.
Οι επιδόσεις του άλλωστε τα λένε όλα, μιας και την τελευταία τριετία ο 25χρονος φορ μετράει +25 γκολ, ενώ τη σεζόν που πέρασε πέτυχε  19 τέρματα σε πρωτάθλημα (12), Γιουρόπα Λιγκ (5) και Κύπελλο (2), ενώ μοίρασε και 9 ασίστ! Είναι διεθνής με το Βέλγιο, έχει 12 συμμετοχές και 2 τέρματα.
Αλλωστε, ο Φόσεν είναι στο στυλ που αναζητούσαν οι Πειραιώτες, έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Φινμπόγκασον, αν και για τον αρχηγό της Γκενκ έχει μπει δυνατά και η Μίντλεσμπρο. 


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: