Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

«Πλάνο για Μανωλά η Βαλένθια»

Την περίπτωση του Κώστα Μανωλά συνεχίζουν να παρακολουθούν οι άνθρωποι της Βαλένθια. Δημοσιογράφος της «Marca» αναλύει το πλάνο των «νυχτερίδων» για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

«Πλάνο για Μανωλά η Βαλένθια»
Εδώ και καιρό, μέσω δημοσιευμάτων, το όνομα του Κώστα Μανωλά ανάμεσα στις ομάδες που έχει «παίξει», έχει ακουστεί και για την Βαλένθια. Όπως φαίνεται μάλιστα, η περίπτωση του στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των «νυχτερίδων».

Ο δημοσιογράφος της «Μarca», Νάτσο Παλένσια, αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής αμυντικός αποτελεί το «plan B» της Βαλένθια στην περίπτωση που ο Ζερεμί Ματιέ καταλήξει στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θέλουν διακαώς τον Γάλλο στόπερ, όμως οι «νυχτερίδες» κρατούν σκληρή διαπραγματευτική στάση και παρά τις πιέσεις του παίκτη ανέβασαν τις απαιτήσεις τους κοντά στα 20 εκατ. ευρώ (ποσό που αγγίζει και την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη). Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας τις προηγούμενες μέρες η διαφορά στις διαπραγματεύσεις είναι κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Παλέντσια τονίζει πως ο Μανωλάς θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή εφόσον πάρει μεταγραφή ο Ματιέ. Αναφέρει πως ένα ποσό πάνω από τα 8 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να δελεάσει τον Ολυμπιακό και ξεκαθαρίζει πως παρά το ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, ο παίκτης θα ήθελε να μετακομίσει στην Ισπανία και τη Βαλένθια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: