Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Εξετάζει τις άλλες λύσεις!!

Την ώρα που ο Σοζέι Μασούντ καθυστερεί να απαντήσει στην ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στρέφεται σε άλλες λύσεις για τον αριστερό εξτρέμ. Προχωράει και για επιθετικό η «Ένωση».

Εξετάζει τις άλλες λύσεις
Σε διαφορετική περίπτωση αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ δεν θα συζητούσαν καν το όνομα του Σοζέι Μασούντ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της επίθεσης.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Ιρανός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ζητώντας κάθε μέρα παράταση για να δώσει την τελική του απάντηση, στην «Ένωση» πήραν την απόφαση να προχωρήσουν τις επόμενες λύσεις που υπάρχουν για να καλυφθεί το συγκεκριμένο κενό στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως γράφει η SportDay, ψηλά στη λίστα του Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται μέσος από το πρωτάθλημα Αργεντινής, αλλά και μια περίπτωση από την ισπανική αγορά που την ξέρει καλά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, έχει προμηθευτεί DVD με τελευταία ματς του μέσου από την Αργεντινή, αφού αυτή την περίοδο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Στη σχετική λίστα της ΑΕΚ παραμένουν οι γνωστοί Αντραζ Κιρμ και Κάρλος Κάλβο. Από τη στιγμή που ο Σλοβένος δεν κλείνει σε ομάδα και γνωρίζει το ενδιαφέρον της «Ένωση» παραμένει ανοικτή η υπόθεση, ενώ ο παίκτης της Ξάνθης δεν είναι και δύσκολο να μπει και πάλι σε περίοδο συζητήσεων με τον «Δικέφαλο».

Όσον αφορά τώρα το θέμα του επιθετικού, ετοιμάζουν κίνηση προκειμένου να υπάρξουν επαφές με υποψήφιους για να φορέσουν τη φανέλα με το «9».

Είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει επικοινωνία με τον Ράφικ Τζεμπούρ, αλλά θα αποκτηθεί μόνο αν αποδεχθεί τους όρους που έχουν τεθεί από την ΑΕΚ. Επίσης, μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο ο Δημήτρη Παπαδόπουλο, με τις δύο πλευρές στον πρώτο κύκλο συζητήσεων να μην ήταν και πολύ μακριά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: