Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Γουίλσον: «Εξαιρετική επιλογή ο Στιλ»

Ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ, Ντάνι Γουίλσον, κάνει... διάλειμμα από την προετοιμασία της ομάδας του και μιλάει στο gazzetta.gr για τον Λουκ Στιλ.  
Ο 54χρονος Γουίλσον είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής στις μικρότερες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από το 2013 βρίσκεται στην Μπάρνσλεϊ, στην οποία και έκλεισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 1995. Δεν κατάφερε να κρατήσει τους «Τάικς» στην κατηγορία, αλλά συνεχίζει στον πάγκο της, με στόχο φυσικά την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ. Ο Γουίλσον συνεργάστηκε με τον Λουκ Στιλ όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζει πολύ καλά τον νέο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.
Παρότι τον εντοπίσαμε αμέσως μετά την προπόνηση, δέχθηκε να μιλήσει για τον Άγγλο κίπερ. «Τον ξέρω καλά. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί, έχει να κάνει τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με το ότι είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας. Πραγματικά έξοχος. Νομίζω ότι ήταν ιδανική επιλογή για τον Παναθηναϊκό και θα μας λείψει», τόνισε ο Βορειοιρλανδος προπονητής στο gazzetta.gr.
Του ζητήσαμε και κάποια στοιχεία για το αγωνιστικό του προφίλ, αφού στο ματς με τον Παναιγιάλειο ουσιαστικά ήταν θεατής. «Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Θα τον δείτε και μόνοι σας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και θα καταφέρει να καθιερωθεί. Είναι σταθερός, με καλές τοποθετήσεις και επεμβάσεις και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποιο μειονέκτημα. Είναι σε καλή ηλικία και δουλεύει πολύ. Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, ήταν μια πολύ καλή επιλογή», κατέληξε ο Γουίλσον.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: