Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές!!

O Mπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, που εμπλουτίζει το ελληνικό κομμάτι του ρόστερ του με έναν ακόμα πολύ καλό παίκτη

Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές
Ο Ολυμπιακός έπραξε άριστα με την προσθήκη του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ένας παίκτης που ήδη έχει παραστάσεις με την Εθνική Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση, αυτή του EURO 2012 και μάλιστα διακρίθηκε, ενώ θα μπορούσε άνετα να βρίσκεται και στην αποστολή τώρα, παρά το γεγονός πως δεν είχε συμμετοχές με την Καϊζερσλάουτερν.

Αυτό το νέο απόκτημα, δίνει στον Μίτσελ μια επιπλέον λύση σε πολλές θέσεις, μιας και μπορεί να παίξει και σε περιφερειακές θέσεις της επίθεσης, αλλά και στην μεσαία γραμμή, σαν εσωτερικός μέσος. Με αυτή την προσθήκη, ο Ολυμπιακός τονώνει και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα με έναν ακόμα διεθνή και φέρελπι ποδοσφαιριστή. Ένας παίκτης που διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι καλός στις μεταβιβάσεις και πάνω απ’ όλα είναι έτοιμος τακτικά, αφού έχει εκπαιδευθεί στη Γερμανία κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν σε αυτόν τον παίκτη, πως υπάρχει ταλέντο και δυνατότητες να βοηθήσει την ομάδα και ασφαλώς να δοθεί και σε αυτόν η ευκαιρία να εκτοξεύσει την καριέρα του. Θεωρώ πως ο Μίτσελ θα του δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεται, αρκεί να δουλέψει σωστά και να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον έφεραν στην ομάδα. Πάνω απ’ όλα όμως ο Ολυμπιακός βάζει ακόμα έναν Έλληνα, βεληνεκούς Εθνικής ομάδας, στο ρόστερ του. Ο Ολυμπιακός θα κάνει ξανά τις καλύτερες μεταγραφές, εντός και εκτός συνόρων.

ΥΓ: Ο ΠΑΟΚ και η διοίκηση του…ήθελαν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά είχαν αφήσει το θέμα να…σέρνεται εδώ και ένα δίμηνο. Όταν δεν την τελειώνεις την μεταγραφή, θα εμφανιστεί κάποιος και θα τον πάρει τον παίκτη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: