Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Περιμένει για χαφ και… εξτρέμ!!

Την απάντηση ενός μέσου με τον οποίο έχει προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις περιμένει ο Νίκος Νταμπίζας, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κινηθεί και για εξτρέμ.

Περιμένει για χαφ και… εξτρέμ
Αρκετά προχωρημένη είναι η υπόθεση της απόκτησης ενός μέσου για τον Παναθηναϊκό, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το συγκεκριμένο θέμα το έχει αναλάβει προσωπικά ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος είχε ξεχωρίσει δύο παίκτες για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του «τριφυλλιού» και τώρα αισιοδοξεί ότι ένας θα απαντήσει θετικά μέχρι την Τετάρτη.

Άλλωστε, για αυτό τον λόγο ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έμεινε στην Αθήνα το Σάββατο και δεν πήγε στο Αίγιο, έχοντας επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή που έχει δώσει προτεραιότητα και ελπίζει ότι δεν εξελιχθεί σε… σίριαλ η υπόθεσή του.

Ο Νταμπίζας έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον συγκεκριμένο μέσο και περιμένει μέσα στο επόμενο διήμερο την απόφασή του, ώστε να προχωρήσει αν είναι στην επόμενη λύση.

Επίσης, εντός της εβδομάδας οι «πράσινοι» θα κληθούν από την UEFA να καταθέσει τη λίστα με τους παίκτες που θα δηλωθούν για τους αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, για να τρέξει πιο γρήγορα το θέμα του χαφ, με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ να πηγαίνει στο εξωτερικό για να κλείσει τον παίκτη.

Εν τω μεταξύ, η ενίσχυση στα χαφ μπορεί να μην τελειώσει με την παραπάνω υπόθεση, αφού αν η ομάδα καταφέρει να περάσει στα πλέι οφ του Champions League, είναι αρκετά πιθανό να γίνει κίνηση και για έναν εξτρέμ.

Στα άκρα αυτή τη στιγμή μπορούν να αγωνιστούν οι Κλωναρίδης, Καρέλης, Ζέκα, Ντίνας και υπάρχει και ο Μπαϊράμι, αλλά στο «τριφύλλι» δεν είναι βέβαιοι ακόμα πότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει πραγματικά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: