Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το μυστήριο γύρω από το θάνατο του Μπρους Λη!!

O Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog για τον καταραμένο Μπρους Λη που τον καθοδηγούσαν σατανικά πνεύματα και το "τσι" που μπορούσε να σε ρίξει σε κώμα. Αν δεχόσουν κτύπημα από τον Μπρους Λη έπαιζε με πολλές πιθανότητες να πας για κώμα. Θα επανερχόσουν, όμως άγνωστο μετά από πόσο χρόνο. Το λένε "τσι", είναι το άγγιγμα του θανάτου. Άλλο το «τσι» και άλλο το "τσιν", που στα κινέζικα έτσι αποκαλείται ο χρυσός.

Αυτός που έγινε γνωστός σαν Μπρους Λη γεννήθηκε στο Σαν Φραντσίσκο της Καλιφόρνια, στις 27 Νοεμβρίου 1940. Όπως ο Χριστός κάποια στιγμή εξαφανίστηκε από τη γενέτειρά του, χάθηκε στην έρημο, και επέστρεψε θαυματοποιός, έτσι και ο Μπρους Λη φεύγει πιτσιρικάς από την Αμερική και γίνεται το παιδί θαύμα του ασιατικού σινεμά. Παίζει σε ταινίες από 12 χρονών, όμως δεν μένει εκεί.

Μιλάμε επετειακά για τον αθάνατο Μπρους Λη, με την ευκαιρία του θανάτου του σα σήμερα 20 Ιουλίου 1973.

Ο Μπρους Λη, ανήλικος ακόμα, βρίσκει μια δική του πατέντα, το περίφημο Τζιτ Κουν Ντο, που είναι η πρώτη πολεμική τέχνη που στηρίζεται στην απόλυτη ελευθερία του ασκούμενου. Ο μεγάλος έγινε συγγραφέας, φιλόσοφος και ευλαβικά ασπάσθηκε τη θεωρία του γιν-γιανκ. Όταν επέστρεψε στην Αμερική σπούδασε φιλοσοφία αυτός ο θρύλος του Κουνγκ-Φου.

Είπανε ότι ήταν καταραμένος. Κάποιοι φοβούνται να πλησιάσουν τη λίμνη του Σηάτλ, εκεί όπου είναι θαμμένος. Έχουν ειπωθεί φοβερά πράγματα για τις αιτίες του θανάτου του. Ότι κουβαλούσε δαίμονες, ότι τον καθοδηγούσαν σατανικά πνεύματα.

Υπάρχει μια θεωρία ότι τον καθαρίσανε γιατί αποκάλυψε πανάρχαια μυστικά των πολεμικών τεχνών. Αν συνέβη αυτό, τότε καλώς τον τελειώσανε. Η γνώση είναι μονάκριβη και είναι βέβηλο, είναι βλάσφημο να φθάνει στον αμύητο. Είναι σα να δίνεις στα χέρια ενός παιδιού δύο χρονών ένα πιστόλι γεμάτο με σφαίρες.

ΜΠΡΟΥΣ ΛΗ και Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, γράφει ο apodytiriakias.gr 

Έχουν πει πολλά για τον Μπρους Λη, τον  μεγαλύτερο αστέρα των ασιατικών πολεμικών τεχνών, που έγινε κάτι πολύ περισσότερο από σταρ του σινεμά. Και για τη ζωή του και για το θάνατό του λέγονται πολλά, και θα λέγονται μέχρι να σβήσει. Ο μύθος του μέχρι να σβήσει, αν σβήσει ποτέ.

Πέθανε από ναρκωτικά, τον καθαρίσανε μαφιόζοι, τον δηλητηριάσανε, τον πυροβόλησαν, όπως ακριβώς τον γιό του, τον Μπράντον Λη που πήγε από αληθινή σφαίρα στα γυρίσματα μιας ταινίας.

Αφήνω στην άκρη την σεναριολογία. Προτιμώ να αγκαλιάσω μια κουβέντα του Μπρους Λη: «Έχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Να με εκφράζει ο εαυτός μου. Να πιστεύω τον εαυτό μου". Τι είπε; Να σου πω εγώ τι παίρνω απ’ αυτή την κουβέντα. Μεταξύ μας να στο πω. Συνωμοτικά, δηλαδή.

Δεν γαμιέται ο Ολυμπιακός. Αυτό είπε. Δεν υπάρχει τίποτα έξω από εμένα. Ούτε θρησκείες, ιδεολογίες. Ποιος Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ; Τους έχω για πλάκα. Και τους αρχιεπισκόπους, τους βασιληάδες, τους πρωθυπουργούς, τους πάντες. Είπα. Δεν υπάρχει τίποτα. Κανένας δεν υπάρχει. Εκτός από εμένα. Από εμένα και τον εαυτό μου. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: