Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τον περιμένουν στη… γωνία!!

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναγιώτης Στεφανίδης θα συναντηθεί αρχικά με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και στη συνέχεια με την «ΚΜΑ» και τον Ερασιτέχνη Άρη.

Τον περιμένουν στη… γωνία
Τεράστια είναι η αμφισβήτηση στο πρόσωπο και τις ικανότητες του Παναγιώτη Στεφανίδη, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για έσοδα ύψους 3 εκατ. ευρώ και να δώσει λύσεις στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για το ρόστερ του Άρη της επόμενης σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει μείνει με μόλις 10-12 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, δύο μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και πλέον είναι απαραίτητη ανάγκη να έχει χρήματα για να γίνουν μεταγραφές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με το Δ.Σ. της «ΚΜΑ» και είπε ότι είναι κοντά σε αρκετές συμφωνίες που θα κλείσουν έως το τέλος της εβδομάδας.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό, την κεντρική χορηγία φανέλας, τα εισιτήρια της Θύρας 7 στην «Ελληνικός Χρυσός», και κάποιες άλλες μικρότερες χορηγικές συμφωνίες (PEPSI κ.λπ.). Στη νέα σημερινή τους συνάντηση στην οποία θα είναι παρών και ο Ερασιτέχνης θα κληθεί να παρουσιάσει με στοιχεία το αποτέλεσμα των προσπαθειών του.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαϊτζίδης μιλάει καθημερινά με διάφορους παίκτες, τους οποίους ευελπιστεί να έχει κάποια στιγμή στη διάθεσή του. Για τον στόπερ που αναζητεί δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθειά του για τον παίκτη που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα προτάθηκε ο Ντάριο Φλόρες.

Πρόκειται για τον 30χρονο Ουρουγουανό αμυντικό, ο οποίος έχει κάνει κατά κύριο λόγο καριέρα στην πατρίδα του και έχει περάσει δύο εξάμηνα (2008-09 και 2009-10) από τη ρουμανική Κλουζ. Για τα χαφ προτάθηκε ο Τάι που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ηρακλή, αλλά απορρίφθηκε, αφού ο Ελληνας τεχνικός αναζητεί άλλου στυλ αμυντικό χαφ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: