Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Έχασε, αλλά δεν... χάθηκε!!

Στην τρίτη θέση του ομίλου της τερμάτισε η Εθνική πόλο γυναικών στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, μετά την ήττα της με 9-7 απ’ την Ολλανδία και περιμένει… δύσκολη διασταύρωση στην επόμενη φάση.

Έχασε, αλλά δεν... χάθηκε!
Την ήττα με 9-7 γνώρισε η Εθνική πόλο γυναικών στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου και περιμένει την ολοκλήρωση των ματς του δεύτερου ομίλου, ώστε να κριθεί οριστικά ο επόμενος αντίπαλός της.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα του Γιώργου Μορφέση θα αντιμετωπίσει την δεύτερη του άλλου ομίλου, Ρωσία την ερχόμενη Τρίτη.

Στο σημερινό ματς η Ελλάδα έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, με τις Ολλανδές να κυριαρχούν στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Η αντίδραση ήρθε στην τρίτη περίοδο απ’ τις Ελληνίδες, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω απ’ το να περιορίσουν τον αντίπαλο.

Κορυφαία παίκτρια για την ομάδα του Γιώργου Μορφέση ήταν η Ρουμπέση με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 2-3, 1-1
ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Άρνο Χαβένγκα): Βίλεμς, Σμιτ 1, Χένε Ντ. Φαν ντερ Σλουτ 1, Χένε Αμ., Στόμφχορστ 1, Νιχούιζ, Σέβενιχ 1, Μέγκενς, Φαν ντερ Γκράαφ, Κλάασεν 5, Φαν ντερ Μόλεν, Έινις

4/8 π/π, 1 κόντρα, 1 φουνταριστός, 3 περιφέρεια

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Πλευρίτου Μαργ., Χαραλαμπίδη Στ, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 3, Χαραλαμπίδη Ι., Μανωλιουδάκη 2, Πλευρίτου Ελ., Μπενέκου Άλκ. Κούβδου

2/8 π/π, 5 περιφέρεια
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: