Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής στη Γερμανία!!

Νικημένος από το τέρας της κατάθλιψης, ακόμη ένας Γερμανός ποδοσφαιριστής, ο Αντρέας Μπίερμαν, έβαλε τέλος στη ζωή του, όπως μεταδίδουν Μέσα της χώρας.

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής στη Γερμανία
Όταν ο κόσμος μάθαινε συγκλονισμένος τις λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως μετά την αυτοκτονία του Ρόμπερτ Ένκε, ένας άλλος ποδοσφαιριστής με σαφώς χαμηλότερο προφίλ, μιλούσε για τη δική του μάχη με την κατάθλιψη.

Επρόκειτο για τον Αντρέας Μπίερμαν, πρώην παίκτη της Ζανκτ Πάουλι και της Ουνιόν Βερολίνου, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως τρεις φορές στο παρελθόν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του…

Όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα, τελικά ο Μπίερμαν, του οποίου τελευταία ομάδα ήταν η Σπανταου Κίκερς, αυτοκτόνησε την Παρασκευή προσθέτοντας και το δικό του όνομα στη μακάβρια λίστα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν νικηθεί από την κατάθλιψη και τα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ, τόνισε: «Πολέμησε σκληρά και γενναία ενάντια στην ασθένειά του, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τη μάχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Τα συλλυπητήριά μας και η βαθύτατη συμπάθειά μας πηγαίνουν στους συγγενείς του Αντρέας Μπίερμαν», ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος των Κίκερς αρκέστηκε να δηλώσει: «Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι»…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: