Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μίτσελ: «Σημασία έχει τι κάνεις μέσα στη σεζόν»

Καμία απολύτως σημασία δεν έχει για τον Μίτσελ τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού σε επίπεδο φιλικών αγώνων, αφού εκείνο που μετράει ο Ισπανός τεχνικός είναι εκείνα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μίτσελ: «Σημασία έχει τι κάνεις μέσα στη σεζόν»
Με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «International Champions Cup».

Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι για τις ΗΠΑ ο Μίτσελ εξήγησε τη σημασία που έχει για τον ίδιο η παρουσία των Πειραιωτών σε μία τέτοια διοργάνωση, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα μετρούν μόνο αν είναι επίσημοι αγώνες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός

Για τα φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός στις ΗΠΑ:

«Αυτός είναι ο στόχος, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να συνεχίσουμε να παίζουμε αγώνες απέναντι σε σημαντικές ομάδες και να μαθαίνουμε».

Για τις επικείμενες μεταγραφές που έχουν ως στόχο την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας:

«Περιμένουμε να διεκπεραιωθούν κάποιες υποθέσεις μέσα στις επόμενες ημέρες και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έχουμε κάποια νέα πρόσωπα κοντά μας στην Αμερική».

Για την υπόθεση του Κώστα Φορτούνη και το γεγονός ότι ενισχύεται το ελληνικό στοιχείο:

«Μου αρέσουν οι καλοί ποδοσφαιριστές. Τον Φορτούνη τον παρακολουθούμε εδώ και κάποιο διάστημα, καθυστέρησαν λίγο οι διαπραγματεύσεις, αλλά σήμερα περνάει τις ιατρικές εξετάσεις κι ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο ότι η ομάδα θα παίξει σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά:

«Έχουμε την εμπειρία από πέρυσι, όταν κάναμε μία δυνατή προετοιμασία απέναντι σε ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Βαλένθια κι άλλες δυνατές ομάδες. Δεν πήραμε καλά αποτελέσματα, αλλά μάθαμε πολλά. Όλοι συμφωνούμε ότι η προετοιμασία χρησιμεύει για να μαθαίνουμε και δεν έχει τόσο σημασία να παίρνουμε τώρα θετικά αποτελέσματα, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: