Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Αναμονή για τους διεθνείς του Ολυμπιακού!!

Πρίντεζης, Σλούκας και Μάντζαρης πέρασαν ιατρικά για την Εθνική, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ακολουθήσουν από την αρχή την προετοιμασία όσο εκκρεμούν οι αμφιβολίες του Ολυμπιακού για την ασφάλισή τους.

Αναμονή για τους διεθνείς του Ολυμπιακού
Οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης πέρασαν σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, ιατρικά τεστ εν όψει της προετοιμασίας της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ που αρχίζει αύριο.

Είναι, ωστόσο, άγνωστο αν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας αύριο στο Καρπενήσι, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να εξετάσει πρώτα την ασφάλιση των συμβολαίων τους.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων της ομάδας στα γραφεία της ΕΟΚ δεν έγινε τη Δευτέρα, καθώς τα περισσότερα στελέχη της ομοσπονδίας δεν είχαν επιστρέψει από το Ηράκλειο όπου βρίσκονταν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Λογικά η επίσκεψη θα γίνει την Τρίτη και είναι άγνωστο αν ο Ολυμπιακός θα επιτρέψει στους παίκτες του να φύγουν με την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν, όπως είχε συμβεί και με τους παίκτες της Νέων, να εξετάσουν αν καλύπτονται πλήρως τα συμβόλαια των Πρίντεζη, Σλούκα και Μάντζαρη. Ο Ολυμπιακός ζητεί την κάλυψη για όλη τη διάρκεια των συμβολαίων των παικτών κι όχι για ένα χρόνο, όπως ασφαλίζονται οι παίκτες από τη FIBA και τους έχει ενημερώσει η ΕΟΚ.

Ουσιαστικό πρόβλημα υπάρχει μόνο για την περίπτωση του Πρίντεζη, ο οποίος έχει υπογράψει μέχρι το 2017 κι έχει υψηλό συμβόλαιο, σε αντίθεση με τους Σλούκα και Μάντζαρη, που και μικρότερο συμβόλαιο έχουν, αλλά και αυτό λήγει σε ένα χρόνο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: