Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Συγκεντρώνεται η Εθνική!!

Αντίστροφα μετράμε για την πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει της προετοιμασίας της στο Μουντιάλ. Την Τρίτη αναχωρεί η ομάδα για Καρπενήσι, θα γίνουν δηλώσεις πρώτα.

Συγκεντρώνεται η Εθνική
Δύο ημέρες έμειναν προτού ξεκινήσει η «περιπέτεια» της Εθνικής Ανδρών για το Μουντομπάσκετ. Την προσεχή Τρίτη (22/7) θα αναχωρήσει απ’ το ΟΑΚΑ (στις 10:00) η ομάδα με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να βρίσκονται στο Ολυμπιακό Στάδιο μισή ώρα πριν, για δηλώσεις, ενώ την Πέμπτη (24/7, 11:45-12:45) θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Media Day στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή (Montana), όπου τόσο ο Φώτης Κατσικάρης, όσο και οι διεθνείς θα μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης.

Υπενθυμίζεται η 16άδα (απ’ την οποία θα προκύψουν οι 12): Γιάννης Αθηναίου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Βασιλειάδης, Ίαν Βουγιούκας, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Κώστας Γλυνιαδάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: