Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τρελό μπαμ: Φεύγει ο Ρούνεϊ, έρχεται ο...!!

Ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε σήμερα αναφέρεται στην πίεση που υπάρχει για τον Άγγλο επιθετικό στη Γιουνάιτεντ και στην απόφαση του Φαν Χαάλ να τον... ανταλλάξει με άλλον σούπερ σταρ!
Για ακόμα ένα καλοκαίρι υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό τα οποία «σπρώχνουν» τον Γουείν Ρούνεϊ μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το τελευταίο σενάριο για τον Άγγλο επιθετικό μάλιστα, κυκλοφόρησε την Κυριακή και αναφέρει πως βρίσκεται υπό επιτήρηση και ότι ο Λουίς Φαν Χαάλ θα τον «τσεκάρει» στην περιοδεία της ομάδας στην Αμερική τις επόμενες ημέρες, ώστε να δει αν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητάει μέσα στο γήπεδο.
Το ρεπορτάζ όμως δεν σταματά εκεί, καθώς προσθέτει πως στην Γιουνάιτεντ ήδη έχουν έτοιμο σχέδιο για την... επόμενη μέρα και τον αντικαταστάτη του Ρούνεϊ, ο οποίος μάλιστα θα είναι και «βαρβάτο μπαμ»!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» λοιπόν, σε περίπτωση που ο Ολλανδός τεχνικός αποφασίσει την απομάκρυνση του Ρούνεϊ, θα κινηθούν για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Ουρουγουανός αρέσει πολύ στον Φαν Χαάλ, ενώ συμπληρώνει πως η Παρί Σεν Ζερμαίν δεν είναι αρνητητική να τον πουλήσει.
Οι Γάλλοι θέλουν να αποκτήσουν τον Ντι Μαρία από την Ρεάλ Μαδρίτης και για να μην έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play, θα πρέπει να παραχωρήσουν κάποιο από τα αστέρια τους. Έτσι λοιπόν, μπορεί να δώσουν τον Καβάνι και να πάρουν τον Ρούνεϊ, συν κάποια χρήματα...




 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: