Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Κρκιτς, αλλά και Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό!!

Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό, που μετά τον Φορτούνη, τελειώνει με Κρκιτς και Ντουρμάζ! Τι γίνεται με Πουλίδο, αλλά και αποχωρήσεις!
Σε εξέλιξη νέο... μεταγραφικό κρεσέντο των Ερυθρόλευκων. Μια διαδικασία που ξεκίνησε Κυριακή με την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα Δευτέρα. Όχι με μια, αλλά με δύο ακόμη κινήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να οριστικοποιήσει την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς, αλλά και να ανακοινώσει τη συμφωνία για την απόκτηση του Τζίμυ Ντουρμάζ από την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην ημέρα ένας εκ των δύο ή και οι δύο να βρεθούν στην Ελλάδα. Για τις... λεπτομέρειες (ιατρικές εξετάσεις) πριν από τις υπογραφές.
Εννοείτε ότι η απόκτηση του Φορτούνη δεν μπλόκαρε ποτέ το θέμα Κρκιτς. Δεν είχε σχέση το ένα με το άλλο, παρότι κάποιοι χθες έλεγαν ότι ίσως ο έλληνας μέσος πιάνει λιμάνι αντί του Ισπανού. Σήμερα άλλωστε ξαναλέμε ότι και οι δύο είναι πιθανό να βρεθούν παρέα για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Και ο Ντουρμάζ; Το παλεύει καιρό ο Ολυμπιακός, έχοντας μάλιστα ως αντίπαλο την Γαλατά Σαράι που έχει ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση. Φαίνεται όμως ότι προχώρησαν τα πράγματα τόσο πολύ μέσα στο Σαββατοκύριακο που πλέον δεν υπάρχει θέμα... ανταγωνισμού. Ο βασικός αριστερός εξτρέμ λοιπόν είναι προ των πυλών.
Οι Πειραιώτες έχουν το... πόδι στο γκάζι. Και ότι ακριβώς συνέβη λίγο πριν την έναρξη του πρώτου σταδίου προετοιμασίας (με Αμπιντάλ, Ντοσεβί, Μαζουακού, Κασάμι) γίνεται και πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Αμερική για το δεύτερο στάδιο. Μια ακόμη σειρά από μεταγραφικά χτυπήματα που πλέον σχεδόν ολοκληρώνουν το παζλ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Μίτσελ μάλιστα που ανακοίνωσε αποστολή με 27 παίκτες για το ICC ήδη σκέφτεται τους επόμενους που θα «κόψει». Και μάλιστα λέγεται ότι ο πρώτος σε αυτή τη νέα διαδικασία θα είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στο Σαμπιονά.
Στην Αμερική οι Ερυθρόλευκοι δεν αποκλείεται να... συναντηθούν και με τον Άλαν Πουλίδο. Μια ακόμη μεταγραφική ιστορία, που εκτιμούν ότι στο φινάλε θα την ολοκληρώσουν με επιτυχία. Άρα ουσιαστικά υπάρχει μια διαδικασία που προσθέτει ως και τέσσερα νέα πρόσωπα στο ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και αλλάζει πολύ τους συσχετισμούς.
Λογικά θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Πιθανόν μέσα από πωλήσεις. Η υπόθεση Μανωλά ας πούμε που δείχνει να έχει προχωρήσει αρκετά. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο διεθνής αμυντικός ουσιαστικά βρίσκεται ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρόμα θεωρώντας ότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν ανοίξει συζητήσεις με τους Πειραιώτες.
Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Χοσέ Χολέμπας (με τη Μπορντό να είναι η πιο «ζεστή» για τον 30άχρονο μπακ) αλλά και για τον Ανδρέα Σάμαρη που μάλιστα χθες –με αφορμή την παρουσία του στο Μουντιάλ- είχε την τιμητική του σε μια σειρά από ρεπορτάζ στην Αγγλία ως περίπτωση που αξίζει να προσέξουν κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: