Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Μίσσας: «Μας κέρδισαν δίκαια»

Ο Κώστας Μίσσας παραδέχτηκε πως η Μεγάλη Βρετανία κέρδισε δίκαια την Εθνική Νέων και στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι.

Μίσσας: «Μας κέρδισαν δίκαια»
Λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά σε βάρος της Εθνικής Νέων, όπως δήλωσε ο Κώστας Μίσσας μετά την οδυνηρή ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε… Πάρα πολύ δύσκολο. Κόντρα σε μια ομάδα αθλητική με δύο γκαρντ τα οποία είναι πάρα πολύ γρήγορα. Περιμέναμε πως η Αγγλία θα μας παίξει ζώνη, μας έπαιξαν 39 λεπτά ζώνη. Θεωρώ βέβαια ότι τις περισσότερες φορές είχαμε καλή αντιμετώπιση της ζώνης. Είχαμε υπομονή. Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτές ήταν δύο κακές άμυνες και ίσως η τελευταία άμυνα, όπου έπρεπε να είχαμε κάνει φάουλ. Ουρλιάζαμε γιατί είχαμε φάουλ στο τελευταίο σουτ που έβαλε από τα εννιά μέτρα, αλλά τελικά πέρα από αυτό το κομμάτι θεωρώ πως κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες υπέρ των Άγγλων, οι οποίοι κέρδισαν δίκαια. Εμείς προχωράμε και βλέπουμε στην συνέχεια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Για τον Ιωάννη (Παπαπέτρου) θα ξέρουμε το Σαββατοκύριακο αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: