Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στο σπίτι του ο Λεμπρόν!

Ο βασιλιάς επιστρέφει σπίτι του! Ο Λεμπρόν Τζέιμς ανακοίνωσε πως ύστερα από τέσσερα χρόνια γυρίζει στους Καβαλίερς για να κατακτήσει νέα πρωταθλήματα!

Στο σπίτι του ο Λεμπρόν!
Πριν τέσσερα χρόνια (2010) όταν έφευγε για το Μαϊάμι, οι φίλοι των Καβς έκαιγαν τις φανέλες του. Τώρα πια θα αναγκαστούν να πάρουν νέες! Ο Λεμπρόν Τζέιμς ύστερα από αρκετές διαπραγματεύσεις, ύστερα από πολλές προτάσεις πήρε την απόφαση που φαινόταν πως ήθελε εξ’ αρχής!

Να γυρίσει… σπίτι του! Ο «βασιλιάς» ανακοίνωσε την επιστροφή του στο Κλίβελαντ, όπου απ’ του χρόνου θα είναι προπονητής ο Ντέιβιντ Μπλατ. Και στόχος του νέου του εγχειρήματος; Να οδηγήσει την… δική του ομάδα στην κορυφή του NBA. Αυτό που δεν κατάφερε στα πρώτα του επτά χρόνια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο δις πρωταθλητής και τέσσερις φορές MVP έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι συνδεδεμένος με το Οχάιο. Και δεν φοβήθηκε να αποδεχθεί την πρόκληση και να ηγηθεί μιας ομάδας με νεαρούς -κατά βάση- παίκτες, χωρίς την... Αγία Τριάδα (Ουέιντ, Μπος), με τον πρώην τεχνικό της Μακάμπι στο «τιμόνι», ο οποίος κάνει την πρώτη του απόπειρα στις ΗΠΑ!

Η καλύτερη χρονιά του Λεμπρόν στους Καβς ήταν το 2007-08 όπου είχε κατά μέσο όρο 30 πόντους ανά παιχνίδι, 7.2 ασίστ και 7.9 ριμπάουντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: